Profilen

Bonde & Mogensen ApS har drevet malerfirma, siden 1935. Michael Bonde er 3.generation i chefstolen som han overtog efter hans far i år 2000.

Malerfirmaet Bonde & Mogensen ApS er malerværkstedet, der tilbyder alle former for malerarbejde, og ingen projekter er for små eller store. Vi udfører konkurrencedygtigt kvalitetsarbejde over hele Danmark.

Vi tilbyder professionelt malerarbejde i alle kategorier, til både private og erhvervsmæssige kunder.

Erfaringen er baseret på mange års løsning af opgaver, inden for nybyggeri samt renovering og modernisering.

Vi tilbyder råd og vejledning med både farvevalg og produkter, så det færdige resultat stemmer overens med det forventede, og vi sætter en stor ære i at aflevere opgaven til rette aftalte tid og betingelser.

Vi er i kraft af vores veluddannede og fleksible medarbejdere i stand til at rykke hurtigt og effektivt på alle former for maleropgaver.

Bonde & Mogensen ApS har drevet malerfirma, siden 1935. Michael Bonde er 3. generation i chefstolen som han overtog efter hans far i år 2000.

Malerfirmaet Bonde & Mogensen ApS er i dag, etableret med kontor i Herning.

Malerfirmaet Bonde & Mogensen ApS, ejes og ledes af malermester Michael Bonde, i front for 50 medarbejdere, der alle er både veluddannede og engagerede i malerfaget og alle dets facetter.

For alle medarbejdere er kvalitet og kundetilfredshed ledetråden i hver en opgave, stor som lille, og alle sikrer med ansvarlighed, fleksibilitet og pertentlighed på alle punkter den faglige stolthed.

Der er altid fokus på sikkerheden omkring medarbejdernes arbejdsplads, og arbejder alene med de mest velanskrevne malermaterialer, der lever op til både de miljømæssige og kvalitetsmæssige krav.

Malerfirmaet Bonde & Mogensen ApS, er medlem Danske Malermestre.