Arbejdsområder

Vi har faktisk ingen begrænsninger som bygningsmaler. Vi dækker alle områder og vores faglighed er i meget høj standard.
Vi er specialiseret i flere forskellige områder der kræver hver deres individuelle fokus, så som private, erhverv, kirker, boligforeninger og den offentlige sektor.

Vores dygtige malere repræsenterer en bred vifte af fagligt kompetencer inden for:
Malerarbejde ved nybyggeri og renovering
Indvendigt malerarbejde
Udvendigt malerarbejde
Udvendig renovering og vedligeholdelse
Ludbehandling
Spartelarbejde
Montering af stuk lister
Stukopsætning
Opsætning af tapeter, filt og glasvæv
Vægbeklædning og fotostater
Epoxygulve
Betongulve
Striber og symboler på gulve i værksteder og haller
Facademaling
Trappeopgange
Maling af køkken
Maling af vinduer
Maling af sommerhuse
Træbeskyttelse
Sprøjtelakering af døre/låger'
Sprøjtning med Airless
Renovering ved skimmelsvamp
Rådgivning og gode råd

…..samt alt andet malerarbejde

Private kunder

Vi er specialiseret i at servicere dig som privatkunde.

Medarbejderne forstår at det er vigtigt at arbejde ordentligt og rent, således at du kan have en normal hverdag på trods af at der er håndværker i hele huset.

Vores team bestræber sig på at give dig en høj service fra den første telefoniske kontakt, igennem rådgivning og frem til det færdige resultat. Vi udfører vores arbejde så effektivt og grundigt som muligt. Vi udfører spartelarbejde, opsætning af gl. dags mønstertapet, lakering, facademaling, farverådgivning m.m. Så du kan føle dig hel tryg!

Når vi har været på besøg hos dig, står du tilbage med et perfekt resultat. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, lige fra rengøring i starten til den efterfølgende oprydning. Vi har både prisgaranti og byg garanti – det vil sige at du får den bedste pris og den bedste kvalitet og efter endt arbejde er der garanti. Det kan næsten ikke blive meget bedre? Så har du brug for en maler, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Erhvervskunder

Vi har medarbejder som er specialiseret i at servicere dig som erhvervskunde. Medarbejderne forstår at det er vigtigt at indgå konstruktiv i et større team med de andre faggrupper.

Vi leverer et højt serviceniveau lige fra tilbudsafgivning, projektgennemgangsmøder til afleveringen.

Vi deltager aktiv i byggemøderne og kan ofte bidrage konstruktiv til byggeriets forløb. Vores team sætter en ære i at overholde aftaler. Vi har mange store projekter med i bagagen og som byggebranchen er i dag, kræver disse sager mange ressourcer i forhold til planlægning, kvalitetssikring, byggemøder mm. Vi kommer på alle byggepladser og virksomheder, store som små opgaver.Vi vil kunne

udføre alle former for opgaver og har den hel rigtige maling og det hel rigtige udstyr med, således at opgaven bliver udført så hurtigt og professionelt som muligt. Alle opgaver kan blive udført på kontrakt og med tilsyn, proces- og modtagekontrol samt kvalitetsstyring og sikring (KS).

Som nogen af vores faste samarbejdspartner kan nævnes: Idé-huse A/S, K2 Huset ApS, Muren og Tømren ApS, Boligcon ApS m.m. Så har du brug for en maler eller et helt team, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Offentlige institutter

Lige som alle mulige andre områder, har det offentlige deres måde at planlægge og få deres maleopgave udført på, også her har vi stor erfaring og viden.

Vi prøver altid at imødekomme krav så vidt muligt og kan tilbyde stor fleksibilitet når vi udfører maleropgaver for det offentlige. Vi spænder vidt – fra opfriskning og vedligehold ude og inde til dekoration af ophold og arbejdsrum.

Vi udfører al slags malerarbejde for offentlige institutioner så som skoler, børnehaver og plejehjem. Hver gang sætter vi en ære i at levere et godt resultat til glæde for borgerne, børn og ældre.

Vores mål er altid at udføre maleropgaver med en positiv indstilling og kompetente medarbejdere der levere et professionelt produkt til den rette kvalitet og færdiggøre opgaverne til tiden, hvilket vi sætter en ære i at gøre.

Så har du brug for en maler eller et helt team, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Kirker og historiske bygninger

Ældre bygninger og Kirker kræver sin helt egen specialist for at vi på bedst mulig måde kan servicere dette område.

Vores medarbejder forstår at her er der tale om kulturarv med gamle materialer der eventuelt er beskadiget af alderdom og slid. Vi og vores medarbejder har stor erfaring og viden omkring vigtigheden ved at samarbejde med eksperter i disse restaurerings opgaver og rådgive menighedsråd om materialevalg og farvesammensætning.

Vi er utrolig glade for at være med i de forskellige og spændende restaurerings opgaver, der giver interessante oplevelser og bredere maler mæssige erfaring samt forståelse for historien omkring kirker og historiske bygninger.

Vi udfører opgaverne med respekt for at bevare den utrolige og unikke historie, der er gemt i gamle bygninger, som andre har opført for mange mange år siden. Restaurering og renovering af malede og kalkede flader er også en opgave for os. Vores arbejde med kirkerenovering og renovering af historiske bygninger har bestået i forgyldning, skrift og skilte, samt farvesammensætning.

Vi har en stor interesse i at bevare de gamle bygninger og har stor respekt for det gamle håndværk, disse gamle maleteknikker kan også sagtens bruges i de moderne byggerier, hvis man vil have noget mere specielt og dekorativ.

Så har du brug for en hel speciel maler eller tilbud, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Boligforeninger

Endnu et de områder vi har specialiseret os i at servicere, er boligforeninger.

Vores medarbejder forstår at det er vigtigt at rykke ud og arbejde så hurtigt som muligt samt indgå konstruktiv i et team med vicevært og boliginspektører.

Som boligforening kan du med stor fordel bruge os når der er fra- og tilflytning af lejligheder, opgange og kældere samt udenoms arealerne og bygninger der skal males.

Vi har stor forståelse og erfaring med hurtig og effektiv klargøring og malearbejde af lejligheden, kontoret eller ejendommen – tomme lejligheder skal hurtig genhuses og der skal en hurtig udrykning til. Vi tilbyder en fast aftale omkring alt forekommende klargøring og malerarbejde i jeres forening.

Så har du brug for en maler eller et helt team, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres maleropgave.

Gode råd og vejledning

Vi stiller altid gerne vores erfaring til disposition, og rådgiver jer gerne om farvevalg, materialer og muligheder. Vi har den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om farver og materialevalg, så resultatet passer til netop dine ønsker og behov.

På denne måde skaber vi sammen, den rigtige tone og udtryk som passer til jeres projekt.

Miljø og sundhed betyder også meget for os.

Derfor bruger vi kun kvalitets maling, som sikrer dig det bedste resultat og undgår gener for mennesker eller omgivelser.

Vi samarbejder med de bedste leverandører indenfor branchen, og vi giver altid rådgivning om korrekt valg af maling og behandling inden- og udendørs.

Skimmelsvamp kan være sundheds skadeligt og skal derfor fjernes hurtigt og på den korrekte måde. Hvis der kommer en underlig muggen eller jordslået lugt fra skabe, paneler eller andre steder, kan det være et praj om skjulte fugtproblemer i boligen.

Skimmelsvampe der er gemt bag tapet eller inde i en væg, skal den væk, deres spore kan flyve frit rundt i boligen. Vi har også stor ekspertise indenfor bekæmpelse af skimmelsvamp.

Vi rådgiver gerne omkring farvevalg, materialer, muligheder, skimmelsvamp samt miljø og sundhed.